Specifikus Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi szoftverfejlesztés területén. Fő profilunk az egyedi ügyviteli- és vállalatirányítási rendszerek tervezése és fejlesztése, valamint a meglévő alkalmazások integrációja.

Mobil alkalmazás fejlesztés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk szoftverfejlesztés terén. Igény szerint fejlesztünk alkalmazásokat iOS vagy Android platformra. Fejlesztési területek: okostelefon, táblagép, okosóra.
Biztosítjuk a platformok és az eszközök közötti átjárhatóságot.

Weboldal fejlesztés

Cégünk mind megjelenésben, mind funkcionalitásban a megrendelői igényekhez igazodó weboldalakat készít, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott szervezet kiemelkedjen a versenytársai közül.
Alapvető követelmény a minőség, a megbízhatóság, az átláthatóság és a felhasználóbarát kialakítás.

Az egyszerű, statikus- és komplex dinamikus weboldalak tervezésével és kivitelezésével cégünk megvalósítja ügyfelei részére a széleskörű termék vagy szolgáltatás paletta bemutatását, integrált kapcsolati/árajánlatkérő űrlapokkal és hírlevél feliratkozási szolgáltatással. A kor követelményeinek megfelelően akár több nyelven is kivitelezünk, nemzetközi érdekeltségű vállalatok és intézmények számára.

Portálok tervezése, kivitelezése folyamatosan frissülő hírekkel, rengeteg kategóriával, hozzászólási lehetőséggel, közösségi média integrációval.

Közületi honlapok tervezése, kivitelezése önkormányzatok, intézmények, hivatalok számára.

Webáruházak tervezése, kivitelezése kifinomult e-commerce megoldásokkal.

Érkezési oldal (Landing Page) tervezése, kivitelezése, amely növeli a fizetés kattintásonként (PPC) kampányok (pl: Google Adwords) hatékonyságát. Célzottan mutatja be az értékesíteni kívánt terméket, szolgáltatást és fokozott interakcióra bírja a látogatókat, ezáltal növelve a konverziót, hogy a látogatóból ügyfél legyen.

SEO mérés, tanácsadás, optimalizálás

Meglévő weboldalak esetén számos nehézséggel küzdenek a "versenyben" levő vállalkozások. A konkurencia elemzésével, majd a weboldal forráskódjának optimalizálásával a keresők számára feldolgozhatóbbá, érthetőbbé tesszük az oldal tartalmát. Lehetőség szerint csak a belső, ügyfelek által nem látható tartalmat módosítjuk. Amennyiben szükséges a tartalmi módosítás, úgy javaslatot teszünk konkrét változtatásokra, mellyel gyorsabban és hatékonyabban érhetünk el előrelépést a találati listákon.

A keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) előfeltétele a sikeres online marketingnek. 10 éves tapasztalattal rendelkező SEO szakembereink optimalizálják webshopját, online marketing oldalát termékeinek, szolgáltatásainak.

Analytics rendszerek, webstatisztika

Cégünk a legismertebb és különböző, egyedi statisztikai elemzőprogramok karbantartását, fejlesztését és működtetését végzi. A Google Analytics rendszerén belül egyedi, külön kérésre összeállított statisztikát készítünk az átláthatóság és eredményesség érdekében. Az alternatív elemzők, mint pl. a Piwik rendszereit is sikerrel alkalmazzuk. Lehetőséget biztosítunk egyedi elemző szoftver készítésére is.