IT RENDSZER MEGOLDÁSOK

IT rendszer tanácsadás

Ügyfeleink üzleti és az azt kiszolgáló informatikai céljainak megvalósulásához adunk tanácsadást a következő területeken:

IT rendszer tervezés

Optimális működés, minden munkafolyamat maximális támogatása, költséghatékonyság.
Tervezéskor arra törekszünk, hogy rendszerünk a vállalat számára a legoptimálisabb informatikai megoldást biztosítsa. Személyes találkozóink során részletesen felmérjük az elvárásokat és a fejlesztési elképzeléseket, igényeket, valamint az esetleges hiányosságokat, problémákat.
Főbb területek:

IT rendszer kivitelezés

Több mint 20 éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk az IT rendszerek integrációjában, kivitelezésében. Törekszünk ügyfeleink meglévő rendszerét teljes mértékben felhasználni, integrálni az új infrastruktúrába, szem előtt tartva a jövőbeli fejleszthetőséget is. Kábeles, optikai és vezeték nélküli technológiákat kínálunk költséghatékony kivitelezésben, legyen az biztonságtechnika, IT környezet, felhő alapú rendszerek, operációs rendszerek, feladatközvetítő szoftverek, kis- és nagykereskedelmi adminisztrációs portálok és rendeléstechnikai applikációk.

IT rendszeroktatás

A kivitelezett IT rendszert bemutatjuk, a végfelhasználók képzését biztosítjuk mérnöki szintig. Oktatásaink a legmodernebb és leghatékonyabb nemzetközi módszertanok alapján kerülnek lebonyolításra. A szervezeti igények alapján a modulrendszerű tematikákból összeállítjuk és lebonyolítjuk a vállalat informatikai stratégiai céljainak legmegfelelőbb oktatást, az ország bármely területén. Az oktatáshoz szükséges mobil hardvereket, szoftvereket igény esetén biztosítjuk.

IT rendszerüzemeltetés

Ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően, rugalmas kondíciókkal, magas rendelkezésre állás keretein belül állunk ügyfeleink szolgálatában.

Domain- és tárhely szolgáltatás

Professzionális tárhely, domain és e-mail csomag szolgáltatást kínálunk ügyfeleink részére 24 órás lefedettséggel vállalati adatmentésekre, adatelérésre, felhő alapú kommunikációra, weboldalak működtetéséhez.

Rendszerintegráció

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk az IT rendszerek integrációjában. Törekszünk ügyfeleink meglévő rendszerét teljes mértékben felhasználni, integrálni az új infrastruktúrába, szem előtt tartva a jövőbeli fejleszthetőséget is.

Rendszerintegrátorként a következő szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: